£109.99*

Reviews on

Women's Maoke 500 - Cable Lock All-Mountain Snowboard Boots

3.1 / 5 10 ratings
4 users recommended this product
Distribution of the scores

At Decathlon, reviews are reliable.

  • Woman
    20-29 years old
    24 February 2018
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    El lock se abre con facilidad

    Son muy comodas, tamaño justitoya que tengo 39-40 y las que me van bien son 41. El problema viene con el sistema de lazado. Lo elegí porque he tenido este sistema de otras marcas y me gusta mucho no tener que aprtetar cordones pero... En este caso no sirve, cada dos o tres bajadas me doy cuenta de que de un pie se me ha aflojado del todo, teniendo que apretar de cero la bota, con lo que eso supone para el dominio de la tabla. Las devolví y cogí unas nuevas. Me volvió a pasar lo mismo, creo que las devolveré por última vez.

    Brand's answer :

    Hola Aïda,

    Sentimos tu experiencia con el producto, y que te haya ocurrido por segunda vez. Remitiremos el problema a la marca para mejorar el sistema de ajuste de la bota. Nos gustaría que te acercases a una de nuestras tiendas para poder ayudarte a resolver el problema.


    Muchas gracias por contactar con nosotros.

    David Novo
    Experto en Snowboard
    DECATHLON ESPAÑA
    david.novo@decathlon.com


  • Woman
    20-29 years old
    23 April 2018
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    Pijnlijk

    De boots zaten in eerste instantie goed. Geen heel lift en stevig. Maar op de piste kreeg ik al snel pijn aan mijn hielen en enkels. De naden van de boot zitten niet zo goed geplaatst waardoor als je zwaar in je Bindings hangd pijnlijke wrijvingen krijgt.
    Ik had al last na een aantal uren op de piste maar ben ze toch blijven doorgebruiken waardoor ik nu na 7 dagen snowboarden moeite heb een gewone schoen aan te doen. Heel jammer, want met mijn vorige wedze boots had ik geen problemen.
    Dit model raad ik dus af voor de snowboarden die lang op de piste wil zitten.

    Brand's answer :

    Beste Elien,

    bedankt voor de feedback over deze schoenen en alvast onze excuses voor het ongemak dat u ervaren heeft. Ik geef deze door aan de productdesigners zodat zij ermee aan de slag kunnen. Deze schoenen zijn blijkbaar niet de juiste voor u. Ik raad u aan vanaf oktober de schoenen om te ruilen voor een ander paar dat beter geschikt is voor u.

    met vriendelijke
    ELFI, PRODUCTMONITOR SKI

  • Woman
    30-39 years old
    03 April 2018
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    jammer

    De boots zien er leuk uit en kunnen makkelijk aan en uit gedaan worden. Ze zaten ook heel goed bij het passen. Maar jammergenoeg niet meer bij het snowboarden. Er zitten naden in de binnenkant die blaren en pijn veroorzaken. Zo erg zelfs dat ik ze niet meer kan dragen tijdens het snowboarden. Jammer

  • 29 January 2018
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Incomod si strâmt

    Nu

    Brand's answer :

    Buna ziua domnule Dan,
    va multumim pentru opinia lasata produsului 8398103 - Women's Maoke 500 - Cable Lock all-mountain snowboard boots.
    Acest model este adaptat nevoilor de utilizare pentru persoane de gen feminin,de aici si modelul mai ingust in zona piciorului pentru un mulaj mai bun si un confort sporit.
    Daca nu sunteti multumit de achizitie,v-as invita sa reveniti in oricare magazin Decathlon pentru a gasi o solutie care sa va multumeasca 100%.

    Lucian Chelaru - Director Sport
    Tribord / Nabaiji / Wed'ze
    DECATHLON ROMANIA

    Dan find this answer useful

  • Man
    04 January 2018
    That review has been deposited on this product version
    Непрактичная система фиксации

    Купил в подарок жене на Новый год. Съехала три раза и каждый раз колесико прокручивалось и ботинки сильно расслаблялись. В итоге откатала все дни в старых ботинках. Не рекомендую данную модель. Что теперь делать с этими ботинками не знаю

    Brand's answer :

    Добрый день, Андрей!

    Возможно, колесико раскручивается при трении о стреп.

    Natalia

  • Man
    20-29 years old
    04 January 2018
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    Непрактичная система фиксации

    На ботинках ужасно непрактичная система фиксации. Брал в подарок жене, в итоге она съехала 4 раза и все разы колесико расслаблялось. Итог: ездить в них невозможно

    Brand's answer :

    Добрый день!

    Возможно, колесико раскручивается при трении о стреп.

    Natalia

  • 03 February 2018
    That review has been deposited on this product version
    款式大方、颜色靓丽、质量好、特别是纽扣设计给穿脱提供极大方便。满赞

    第一次购买,找了店内专业滑雪教练,帮我介绍雪具及其产品知识,并帮我选购适合我的雪板(固定器),鞋穿着非常舒服,在此非常感谢商家小帅哥。
    建议是:希望产品颜色,款式多一些。

  • 16 January 2018
    That review has been deposited on this product version
    颜色不好看

    功能不错,小腿瘦了点

  • 16 January 2018
    That review has been deposited on this product version
    还不错

    除了小腿处比较瘦,其他都不错

  • 16 January 2018
    That review has been deposited on this product version
    小腿设计不符合中国北方人穿着,腿部明显非常瘦

    建议改款,现款材质不错,但设计有些不足

HAUT DE PAGE