£169.99*

Reviews on

ALLMOUNTAIN XLANDER 500 DOWNHILL SKIING SKIS - RED

4.6 / 5 15 ratings
14 users recommended this product
Distribution of the scores
  • Man
    20-29 years old
    03 November 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Super stabilní lyze

    Asi bych na ně s ohledem na lightwoodcore jádro nepostavil těžkého lyžaře, ale pro ostatní rekreační lyžaře je to dle mého dobrá volba. Lyže pěkně reagují a jsou lehce ovladatelné. Nezkoušel jsem zatím v hlubším prašanu.

  • Man
    +60 years old
    28 March 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Ski de piste Wed'ze all mountain Xlander 500

    Ski le plus facile de la gamme, conçu pour progresser, un ski plutôt ludique qui tourne sans efforts,
    Cela faisait 15 ans que je n'avais pas fait de ski de piste et j'ai retrouvé mes réflexes et mes acquis sans problème

  • Man
    20-29 years old
    02 March 2017
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    Polecam

    Narta testowana na Małej Czantori. Było po 16:00 więc trasa była rozjeżdżona tzn. w wielu miejscach lód
    + nieduże muldy z "cukru". To jednak nie miało większego znaczenia, ponieważ narta naprawdę dobrze trzymała na zakrętach, była pewna w prowadzeniu a muldy nie stwarzały żadnego problemu. Możliwość testowania waszych nart to elegancki pomysł!

  • Man
    20-29 years old
    01 March 2017
    Use since More than 1 year
    That review has been deposited on this product version
    Dobre narty

    Polecam kupilem je w zeszlym roku i naprawdę dają rade

  • Man
    40-49 years old
    24 February 2017
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    Warte ślizgu

    Mocne strony: Dobry sprzęt, Płynna jazda
    Słabe strony: Brak

    Polecam dla początkujących

  • Man
    30-39 years old
    24 February 2017
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    super narta w bardzo dobrej cenie

    Mocne strony:Wszystko: cena, wygląd super technicznie, jeździ rewelacyjnie po każdym śniegu i lodzie
    Słabe strony:Brak

    Uniwersalna narta na każde warunki podłoża w bardzo dobrej cenie.

  • Man
    +60 years old
    08 January 2017
    That review has been deposited on this product version
    Ocena nart

    Jak na moją jazdę to bardzo dobre

  • Man
    Under 20 years old
    08 January 2017
    That review has been deposited on this product version
    Polecam te narty - test

    Wypożyczenie tych nart to był dobry pomysł, nie zawiodły mnie.

  • Man
    Under 20 years old
    08 January 2017
    That review has been deposited on this product version
    Polecam gorąco

    Narta dobrze skręca, dobrze trzyma się drogi, jest lekka i szeroka.

  • Woman
    40-49 years old
    29 December 2016
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    Xlander 500 testy

    Dobrze trzymają skręt. Łatwe w prowadzeniu. Miękkie.

HAUT DE PAGE